Serveis informātics a Barcelona i Girona Serveis informātics a Barcelona i Girona

Serveis informātics a Barcelona i Girona

Serveis informātics a Barcelona i Girona

BAAS, un framework potent, fet a Catalunya, per a webs 3.0!

Totes les nostres webs sķn desenvolupades amb la plataforma BaaS de la Fundacio TIC, sķn responsive i adaptades per a tots els dispositius mōbils, i poden utilitzar les aplicacions web integrades: base de contactes, publicacions, gestiķ d'expedients, gestiķ de projectes, comptabilitat, crm...

La plataforma BaaS permet tenir webs que transcendeixen el simple aparador de productes i serveis, i es transformen en l'eix central tecnolōgic de l'empresa.

Aquí podeu veure alguns exemples de webs realitzades amb la plataforma BaaS:

Aplicacions integrades a la web: gestor de contactes per enviar promocions, publicacions per ensenyar els reportatges fotogrāfics, botiga on-line per a la venda de sessions i complements, facturaciķ i comptabilitat.


Aplicacions integrades a la web: gestor de contactes, subscripcions y publicacions per publicar noticies, mocions, etc.


Aplicacions integrades a la web: gestor de contactes, subscripcions y publicacions.


Aplicacions integrades a la web: gestor de contactes per enviar promocions, publicacions per ensenyar els reportatges fotogrāfics, gestiķ d'expedients per fer seguiment de l'enviament d'ālbums als laboratoris, facturaciķ i comptabilitat.


Aplicacions integrades a la web: gestor de contacte, facturaciķ, comptabilitat.


Aplicacions integrades a la web: contactes i publicacions per gestionar comentaris dels apartaments, integraciķ amb la passarelˇla de pagament del client.